TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 

AGIMOB SMART NAVODARI SRL, proprietara a Wave Promenada Apartments, cu sediul in Navodari, str. Gradinilor, nr. 70, jud. Constanta, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/920/2010, CUI RO 26969171, in calitate de proprietar al website-ului www.wave-apartments.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular daca site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale. Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul titularului.

Tarife

Tarifele de cazare postate pe site sunt actualizate periodic. Toate ofertele de pe site sunt valabile , in limita locurilor disponibile. 

Confirmarea rezervarii si factura aferenta serviciilor comandate si achitate se emit online in sistemul nostru de rezervari si vi se transmit imediat dupa emiterea lor prin e-mail sau, la cerere, prin curier sau posta.

Conditii de plata. Anulari. Penalizari.

Oferta standard:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie sa achitati 30% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 70% poate fi achitata la check-in. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Anularea rezervarii: Pentru anulările realizate în intervalul cuprins între 16 – 30 de zile calendaristice înainte de data de check-in, se va percepe o penalitate de 50% din valoarea totală a rezervării.

Pentru anulările realizate într-un interval mai mic de 16 zile calendaristice înainte de data de check-in sau pentru situațiile de neprezentare (No show), se va percepe o penalitate de 100% din valoarea totală a rezervării.

Oferta Early Booking:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie achitat 30% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 70% pana la finalul promotiei. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Anularea rezervarii: in caz de anulare, modificare a rezervarii sau no show, sumele achitate sunt nerambursabile pentru oferta Early Booking, exceptie facand cazul de forta majora dovedit.

Finalizarea rezervarii inseamna acceptarea tuturor conditiilor mentionate mai sus.

Plata rezervarilor se poate face astfel : prin transfer bancar (OP), prin depunere de numerar in conturile noastre bancare la orice sucursala Unicredit Bank din Romania, cu  carduri de vacanta si tichete de vacanta , cu carduri de vacanta electronice sau online cu cardul bancar. 

Carduri si Tichete de vacanta - toate rezervarile se pot plati si cu tichete/ vouchere de vacanta si carduri de vacanta. Avem posibilitatea de a incasa aceste carduri de la distanta; in cazul tichetelor de vacanta tiparite pe suport de hartie, acestea se vor trimite catre noi prin curierat rapid. 

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

image

Cum se efectueaza plata online cu cardul?

Dupa primirea confirmarii rezervarii solicitate, daca ne comunicati ca doriti sa platiti online cu cardul, veti primi pe adresa dvs. de e-mail un link catre o pagina unica, securizata de pe serverul procesatorului de plata online Europayment Services.

Accesati pagina indicata pe care veti gasi toate datele rezervarii dvs. si suma de plata, completati campurile cu datele cardului dvs. si autorizati plata.

Returnarea sumelor platite online cu cardul :

Orice suma platita online cu cardul se poate returna platitorului la cererea lui oricand, in acord cu conditiile de anulare a rezervarii mentionate in  capitolul „Conditii de plata. Anulari. Penalizari”. 

La returnarea sumelor nu se percepe nici un comison.

Capacitate spatii de cazare

Garsoniera are o singura incapere cu pat matrimonial si capacitate de 2 persoane.

Apartamentele cu 2 camere au dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Capacitate: 4 persoane.

Apartamentele cu 3 camere au 2 dormitoare cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Capacitate: 6 persoane.

Copiii sub 2 ani beneficiaza de cazare gratuita si nu sunt luati in considerare ca depasind capacitatea maxima a apartamentului. Pentru acestia, va punem la dispozitie gratuit, la cerere, patuturi de tip tarc si scaune de luat masa, in limita disponibilitatii. 

Capacitatea fiecarui apartament poate fi extinsa cu maximum 1 loc; in acest sens, va putem pune la dispozitie, la cerere, paturi suplimentare (in limita disponibilitatii). Tariful unui pat suplimentar este de 50 lei/ noapte.

Accesul oaspetilor cu animale de companie este strict interzisa.

Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informarea persoanelor cu ale caror date Agimob Smart Navodari SRL intra in contact se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul Agimob Smart Navodari SRL este afisata pe site-ul www.wave-apartments.ro  

Wave Promenada Apartments/ Apartamente Mamaia Nord D5

Sediu: Navodari, str. Gradinilor, nr. 70, jud. Constanta

Puncte de lucru:

Jud. Constanta, Mamaia Nord, str. FN, lot 6/2, bl. Wave 1 Promenada Apartments

Jud. Constanta, Mamaia Nord, Prel. D19, nr. 12, lot. 2, bl. Wave 2 Promenada Apartments

Jud. Constanta, Mamaia Nord, Prel. D19, nr. 12A, bl. Wave 3 Promenada Apartments

Jud. Constanta, Navodari, str. D5, nr. 32

 

Receptie: 0780 888 888

Rezervari: 0735 608 372

E-mail: rezervari@wave-apartaments.ro 

 

LOCALIZARE: 

Wave 1: https://maps.app.goo.gl/JuQnp

Wave 2: https://goo.gl/maps/tZUAE7XKKuw 

Wave 3: https://goo.gl/maps/qKJtZwsxu6kn6yji8 

D5: https://maps.app.goo.gl/a9U9k